| ZXYU a întrebat:

Okk,salut am 12 ani si azi mi-a cazut o masea definitiva...dar faza este caa... mai imi cresc doua exact in acelasi loc si mai am un dinte definitiv un canin din stanga sus la fel mai creste unul pe langa el si vad niste alb pe langa gingie in spatele dintilor. stra stra bunicul meu a mai avut o chestie din asta ii cresteau dinti in continuu.si faza e ca ma c am enerveaza dinti astia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Vasile_Marius_1992 a răspuns:

Salut. Stiu ce zici eu pe la 12 sau 13 ani avea 3 rânduri de dinți în gura și cum imi era frica de dentist am rămas cu ei. Asta se întâmplă atunci când dinții de lapte cad foarte greu iar cei noi crez pe lângă pentru ca nu au unde ideea e ca în maxim câteva luni o să iti cad dacă nu poti sa mergi la dentist. Bafta

| MihaelaDart a răspuns:

Mergi la un stomatolog și acesta știe să îți dea sfaturi în legătură cu asta, nu e locul pe TPU.