Nu te mai baza frate pe pastile, nu mai trai in iluzii, nu e prima întrebare legata de acest subiect, nu îți mai fa iluzii cu pastilele, ambiționează-te și fa sport, e singura metoda de a ameliora depresia și anxietatea, și ai grija la alimentatie, evita dulciurile și sucurile Carbogazoase, fast food-urile, tu efectiv repeți aceleași întrebări legate de pastile și memorie de câțiva ani, nu știu dacă ești conștient de asta, dar dacă chiar te ajutau gândește ca nu mai repetai aceleași întrebări, eu sunt sigur ca și luat și nu te-o ajutat într-o oarecare masura, nu știu care e starea ta mentală dar singura ta șansă e sa socializezi, sa ieși cât mai des afara, sa îți cauți o iubita, sa ieși cu un amic în oraș, sa călătorești, sa ieși cât mai des în natura, dacă nu ai prieteni și te-ai resemnat datorita traumei, măcar încearcă din toate rasputerile tale sa ieși cât mai frecvent tu singur, sa te zbați un pic, sa încerci sa devii o versiune mai buna a ta, cât mai buna ar fi posibil!
Sau încearcă sa ai o activitate, un hobby, sa te ții de el, pasiune,, orice,, nu te da bătut! Du-te undeva în natura și zbiară cât poți tu de tare, o sa te simți puțin mai bine, te vei elibera.
Psihiatrii ăștia ți-o dat sedative, dormi toată ziua? Boala ta o avansat? Ai depresie, sau ceva mai grav fi sincer? Ai primit mii de sfaturi dar sunt sigur ca nu ai aplicat nici măcar unul. Nu uita ca ai fost bun la învățătură, învățai bine, aveai note bune, da cu pumnul în masa și lupta. În rest nu mai am ce sa spun decât multă sănătate!
AvalohAlyn întreabă: