Te cred ca ai simtit cum ti-a scos creierii din cap cand ti-a scos polipii. Eu m-am externat zilele trecute fiindca m-au operat de deviatie de sept si am avut niste tifon in nas...groaznic cand l-a scos/probabil exact ca la polipi, daca nu mai rau. Despre operatiile cu laser nu stiu ce sa iti spun, dar daca te anesteziaza general e bine. Eu am si visat in timpul ala. Dupa operatie o sa iti injecteze calmante, durerea nu e insuportabila. Daca te duci la un doctor bun, care face de ani de zile astfel de operatii nu cred ca are cum sa iti afecteze corzile vocale... numai bine, poate nu o sa trebuiasca sa te operezi.
Nu conteaza adica iti face operatia cu laser sau nu. Daca o sa iti faca anestezia la fel o sa te doara dar daca ti-o faxe totala nu.Si la prima operatie care ai facut-o daca iti facea anestezie completa nu simtiai nimic.
Daca este vorba de o operatie pentru pori sunt suta la suta convinsa ca iti face anestezie si chiar nu vei simti nimica:*
Si eu am fost la medic astazi si mi a zis ca am deviatie de sept.
voi merge la suceava sa vad ce spune si medicul de acolo daca ma opereaza sau nu.
la mine este nasul stramb o nara mica si una mai mare sima doare inauntru si in exterior mi s a zis ca daca ma opereaza imi va face anestezie generala si n o sa simt nimic daca ma va opera cu laserul ma va opera
LarisaChe07 întreabă: