Nu vei reusi sa slabesti atat de mult in asa de putin timp. Crede-ma, mai degraba poti incepe aceasta cura pe care insa, nu trebuie sa o tii mai mult de doua saptamani, asa cum de altfel scrie, in regim (este regimul Atkins ), cel imi bun din cate cunosc si care da rezultate si eu l-am tinut candva si a avut efectul dorit, un timp indelungat dar pe atunci nu stiam ce stiu azi si cat de daunatoare sunt aceste drastice regimuri si cum iti dau totul peste cap, depinde doar de noi cum, ce si cat mancam zilnic ca sa nu exageram cu aceste regimuri drastice ce mai tarziu isi vor spune cuvantul, mai bine fii ponderata in tot ce mananci si in ce faci si sa incerci in timp sa pierzi cateva kilograme,- sau sa il tii cand nu esti la scoala si esti prinsa de teze si faci efort intelectual si corpul are nevoie de vitamine pe care acum le gaseseti si de care acum Ai nevoie. Mai bine tine un regim usor, pe termen mai lung, dar gandit de 10 ori inainte de a-l incepe; de tine depinde cum si cat sa pierzi constant din grutatea-ti ce te chinuie acum in pragul acestui banchet. Mai bine sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de fructele si legumele sezonului ce va sa vina si sa imbini miscarea cu un mic regim, dar nu tocmai acesta. Numai bine si te rog mai reflecteaza la ce ti-am scris, Viata ta este doar Una! cu bine, Lucien.
da este bine... dar
Sportul e la baza...
tine "dieta"asta dar incearca sa faci nistee sport...
sawseara inainte dea te culca fa niste abdomene
bafta si distractie placuta la banchet!
Daca tii regimul asta, alergi in fiecare zi poti vedea rezultate.
Daca mai mergi si la sauna vei slabi mai repede.Stiu sigur asta.
Nu merita. te chinui mai mult, am fost eu la nutritionist si mi-a dat altceva. si a mers http://www.dietetik.ro/articole/4221/jurnal-de-slabiciuni-2.html
Sfatul meu : Miscare, sport - nu greutati, fitness, jogging, cat mai putin mancat seara, fara cafea, tutun si alcool ( astea nu's sanatoase nu-i faza cu slabitul ), cat mai putine calorii ( nuci, seminte, dulciuri), cat mai putine grasimi nesaturate ( carne ), cat mai multe fibre ( legume ), cat mai multe fructe. O sa dai ceva jos, 10 kg e cam mult.