| emoboy a întrebat:

Orice sfat este bine primit! Salut! Mi se tot infunda o ureche cand intra apa in ea si se desfunta dupa vreo 3zile timp in care ma tot tiuie.Ce sa fie? Ma doare daca apas cu degetul pe ea(pompitia) sau daca tin mana la nas si suflu.Canalul auditiv parca nu mai este la fel cu celalalt al urechii opese(si nu mai este cum era el inainte)pentru ca betisorul de urecehe nu mai intra asa mult.Sa fie vreun dop de cerumen? Intrebarea mea la care as vrea mai mult raspuns este:Cum sa imi curat urechile? Betisoarele am auzit ca nu sunt deloc bune.Am auzit de o medota cu seringa si cu nitica apa calda.Dar cum sa stau cand torn apa, cu urechea in sus sau in jos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Kywwy a răspuns:

S`ar putea sa ai otita. consulta un medic specializat in asta. Asa am patit si eu.