Ouale de prepelita sunt catalogate ca fiind mai sanatoase si mai bune la gust.Parerea mea este ca sunt mai bune, dar au cam acelasi gust.Cat despre carnea de rata, curcan etc., dupa parerea mea carnea de pui are un gust mai bun. Oricum, carnea de rata si asa are o textura diferita, mai atoasa.
Încearcă și vezi
Carnea de rață de mult mai grasa fata de cea de pui.
Cică ouăle ar fi mai bune pentru sănătate.
Aia de curcan mi se pare la fel.
Din fericire am avut din toate crescute chiar de mine. Întotdeauna am preferat ouăle de prepeliță în locul celor de găină. Gustul este asemănător dar ceva mai light. Un gust de ou mai puțin pronunțat. Și desigur sunt mult mai sănătoase și bogate în proteine. În ce privește carnea, tot pe cea de prepeliță o prefer. Este ca un fel de fazan dar ceva mai fraged. Și curcanul este bun dar nu am cum să explic gustul. Rața este absolut inconfundabilă pe de altă parte. Gâscă dacă ai mâncat vreodată, să știi că sunt asemănătoare.
Ouălele au același gust, carnea de curcan este mai puțin calorică și gustul este diferită de cea de pui dar se aseamănă la culoare, cea de rață este roșie deci nu se aseamănă deloc cu cea de curcan și cea de pui, este mai grasă se aseamănă puțin cu cea de porc, cea de prepeliță este roză dar nu se aseamănă cu nici una din celelalte 3 dinainte.
Au un gust mai puțin intens dar sunt mai sănătoase și mai ușoare, nu cad greu la ficați Carnea, la fel, e mai slabă și mai sănătoasă. Cea de curcan e cea mai sățioasă dintre cele amintite de tine. Cel mai bine ies la cuptor, dar cu ceva pe lângă, să nu iasă prea uscate,