| iKaiju a întrebat:

Oul crud conține mai multe proteine decât cel gătit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Da, prin fierbere se pierde din consistenta. Albumina este buna, albusul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si salmonella si alte astfel de minuni.
prin procesare termica nu pierzi protenie, tot atatea proteine ai, poate vitamine, acolo e o alta discutie.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu, are tot atatea proteine si se absorb numai 50%, deci in jur de 3g din 6 + ca te poti imbolnavi. Asa ca n-are niciun rost sa il mananci crud.