Cu totii sintem niste cobai. Diferitele puteri occidentale au eliberat acest virus pentru a putea face experimente sub aceasta umbrela a organizatiei mondiale a sanatatii
@Costymaximus, aceeasi ideea mi-a venit inca de inainte sa vad postarea ta. Parca suntem cobai. Sa faca experimente pe ei. Probabil fac teste pe copii pentru ca adultii au ceva de spus si unii au si probleme respiratorii. Si se poate ca din cauza complicatiilor sa aiba loc decese. De asta au ales copii.
Offf Nuuuu!, cat pacatuiesc unii cu voia lor
A bine punctat costymax. si bacemi(e ceea ce as fi zis si eu- sa faca experimente pesobolani, si nu pe copii)...
Totusi ma gandesc ca acei copii sunt niste amarati care nu au nici tata nici mama si le este hotarata soarta de niste dobitoci ca nu le pot spune altfel...
Pot sa-ti spun ca in Polonia pentru testarea vaccinului de la Novartis s-au platit 2 euro :( Au murit vreo 19 polonezi dupa vaccinare, acum este ancheta penala. Testarea s-a facut cu o clinica privata, "voluntarii" erau oameni foarte saraci pentru care 2 euro erau bani multi. Si pe 2 euro au murit.
Faptul ca exista cerere de voluntari e ok. Dar faptul ca sunt parinti atat de neinformati incat sa permita vaccinarea propriilor copii cu un vaccin netestat basca ticsit cu un compus de mercur... asta este cel putin ciudat, ca sa nu spun inconstienta pura.
Aici este as anumitul prospect al vaccinului Cantagrip: http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf Ce este extrem de interesant (aka ingrijorator si este NESIMTIRE DE-A DREPTUL) este faptul ca NU se precizeaza cat Tiomersal contine! Tiomersalul contine mercur (49, 6%); varianta denumirii in engelza este thimerosal.
Daca te uiti la standardele americane EPA, o sa vezi ca maximum admis pentru cantitatea de mercur in sange este 0. 1 micrograme/kg/zi.
Pentru un adult de 70 de kg, asta inseamna 0. 7 micrograme. Vaccinurile antigripale sezoniere contin minim 25 de micrograme la 0. 5 ml solutie. Asta inseamna ca ajungi sa-ti bagi in corp DIRECT IN SANGE o doza care este de 3. 5 ori mai mare decat doza maxima admisa! Si aceasta doza maxima admisa NU inseamna ca nu are efecte adverse asupra corpului ci este doza la care nu s-au observant INCA efecte adverse majore in perioada de observatie ( majoritatea perioadelor de observatie sunt intre 1 si 6 luni, dar tind mai mult spre 2 luni ).
In cazul unui copil de 6 ani, greutatea lui medie este de cca 20. 5 kg. Asta inseamna ca I se introduce in sange O DOZA DE 12. 2 ORI MAI MARE decat doza maxima admisa ca fiind sgura.
Este adevarat ca fiecare isi. ute neuronii si sanantatea cum crede de cuviinta, dar sa nu informezi parintii despre efectele adverse asta este crima. Si ar trebui pedepsita ca atare.
Lumea merge din ce in ce tot mai rau. imi pare nespus de rau sa citesc asa ceva. saraci copii nevinovati. cine stie ce se va intampla cu ei Is niste cretini si criminali cei care au facut virusul AH1N1... Vor sa ne trimita la moarte. vor sa scada numarul populatiei pamantului. In curand eu ma retrag de la civilizatie. merit mai mult decat lumea in care traim toti controlati de altii.