| Tourniquet a întrebat:

Pai, am racit de duminica, iar astazi este miercuri, mi-a mai trecut raceala, da nu a fost o raceala mare, m-a durut gatul, am stranutat si cam atat.

Si ma ia brusc cate o ameteala... s-ar putea ca pe duminca (22.02) sa imi vina ciclul, imi puteti recomanda o dieta pe parcursul menstruatiei va rog? happy

P. s : mananca supe, ciorbe, beau lapte, mananc iaurturi, lactate, carnita fiarta. si deseori si prajita. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Ar fi bine ca in aceasta perioada sa iei nurofen raceala si gripa si ceva pentru gat:decasept, tantum verde sau strepsils.Referitot la alimentatie ti-as recomanda in primul rand sa te hidratezi suficient.Cand esti racit organismul pierde lichide iar la tine se vor adauga si cele pierdute prin menstruatie.Bea ceaiuri cu lamaie, sucuri naturale, apa plata sau minerala.Fructele ar trebui sa fie pe primul loc:banane, portocale, mere. Apoi proteine(carne la gratar in sange, branza, iauturi, lapte). Cand esti bolnav nu prea ai pofta de mancare, organismul este slabit si ceva vitamine iti sunt necesare. Ti-as recomanda vitamax sunt cele mai bune si eficiente.In rest multa odihna si totul se rezolva. Daca totusi mai ai ameteli ar fi bine sa mergi la medic.Multa sanatate Krissy!

1 răspuns:
| hugo a răspuns:

Lichide dar nu alcool:)vitamine(legume/fructe) sunt multe de spus, asa ca sper sa ai rabdare si sa citesti un articol despre intrebarea ta... http://www.kidz.ro/articol/Preconceptie/1969/Dieta-la-menstruatie.html sper ca am fost util!:)