Operatie sau lentile de contact. Una din doua! Alta varianta nu ai. Dar de ce nu porti ochelari frumosi, care pot sa-ti dea o nota aparte? Eu port ochelari de la 14 ani. Parintii mei au fost oameni destepti si mi-au luat ochelari mereu de ziua mea(pe langa altele) si ma lasau sa iau eu ceea ce-mi placea mie cel mai mult:cu lentile verzi, roz, heliomate, rame fistichii, etc.Eu am facut din ochelari un accesoriu la moda si acum ador ochelarii, am multe perechi pe care le asortez la tinuta. Fara ochelari parca sunt dezbracata.
Lentilele de contact sunt o modalitate usoara de a scapa de ochelari.Nu sunt scumpe si inlocuiesc cu mult succes ochelarii.
Lentilele de contact pentru vedere sunt cele mai bune solutii. Si nici nu se observa.
Si eu ar trebui sa-i port dar nu-i port sa nu faci ca mine.Nu stiu ce sa-ti recomand in afara de lentiile de contact dar nu toti ochii ii acepta.
Nu noi trebuie sa-ti recomanfam solutii ci doctorul Totusi imi pare rau ca porti ochelari
:*
Exista lentile de contact special create pentru problemele ochilor.
sunt la fel de bune ca ochelarii
Pai nu nu este vorba ca nu imi plac sau ceva de genul dar uneori ma deranjeaza nespus si deja am semne la ochi, si am auzit de operatie dar nu incerca
fireangelica întreabă:
Ene_Maryan_1990 întreabă:
Carmen133 întreabă: