| S3xYBoY a întrebat:

Pai uite am racit sad stiti vreun remediu sigur si rapid? ( in afara de pastile farmacie etc)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Baie fierbinte cu sare, te stergi energic si te imbraci bine, te bagi in pat si trebuie sa transpiri abundent.Te vei simtii mult mai bine.Bea ceaiuri multe cu lamaie si scortioara-e un bun antiviral, manaca hrean, iti va desfunda nasul mult mai eficient decat picaturile. Daca nu ai hrean in casa, taie o ceapa astfel incat sa incepi sa"plangi" e la fel de eficienta ca si hreanul.Gargara cu apa sarata( la o cana cu apa calduta o lingurita de sare)-daca te usutura sau te doare gatul.Sa fie de leac! Multa sanatate! happy

7 răspunsuri:
| jj95 a răspuns:

Ceaiuri calde faca nu chiar fierbini si 2-3 zile la pat pana trece migrena.
bafta si insanatosire grabnica

| EaEmma a răspuns:

Un ceai cu miere si lamaie, si baie cu saruri

| greenwave666 a răspuns:

Acc! si coldrex max cu lamaie! in 2 zile esti pe picioare!

| S3xYBoY explică (pentru greenwave666):

Iau deja coldrex big grin dar mersi oricumwinking

| greenwave666 a răspuns:

Man eu iti zic cum am scapat eu de raceala rapidwinking!

| Xellita a răspuns:

Ceaiuri calde, bai fierbinti cu sare la picioare, comprese cu otet si optional frectii cu otet pe spate, poti manca si usturoi crud, asta ar fi si cel mai bun remediu, pe langa celelalte!

| Algida a răspuns:

Salut ei bine stiu eu un remediu naturist doar cu fructe. happy
1. Daca te doare gatul mananca lamai cu zahar sau cu miere cum preferi tu.
2.Mananca portocale, mandarine, clementine fructe care contin vitamina C
3.Du-te la medicul de familie sa-ti prescrie o reteta happy fiindca cel mai bine este sa te duci la medic happy
Sper sa iti treaca raceala happy