Păianjenii sunt în general carnivori şi se hrănesc numai cu hrană vie, pe care o pot strivi cu cleştii, sau îi pot injecta un venin. Muşcătura unor păianjeni mari poate fi dureroasă, dar majoritatea sunt prea mici pentru a pătrunde prin pielea umană, şi doar câteva specii sunt periculoase pentru om. Printre acestea se numără „văduva neagră" şi rudele sale apropiate, care însă nu sunt agresive şi muşcă oamenii doar în apărare. Muşcătura este dureroasă şi este urmată de leşin, dificultăţi în respiraţie. Ea este doar rareori fatală, mai ales la adulţii sănătoşi. Totuşi, trebuie acordate îngrijiri medicale cât mai repede cu putinţă.
Singurii paianjeni care pot reprezenta un real pericol sunt paianjenul "vaduva neagra" (n. t. "Latrodectus mactans") si paianjenul "pustnic" maro. (Tarantula poate arata inspaimantator dar muscatura ei nu este mai periculoasa decat o intepatura de albina.)
Pentru muscaturile celorlalti, iti recomand sa speli locul muscaturii, sa pui gheata pentru a evita umflarea sau o posibila supurare. Daca este dureros, poti lua ibuprophen. Roseata si supurarea ar trebui sa treaca intr-o zi doua.
Uiți de "Păianjenul călător brazilian", care este cu adevarat letal pentru oameni...sau Păianjenul de nisip...
Http://www.zooland.ro/......-6703.html
vizioeaza aceasta pagina si ai sa vezi ce periculos e paianjenul cu cruce sa fim seriosi cei mai periculosi nu se gasesc aici cum ati-a mai rasp un utilizator la aceasta intrebare ti-a si explicat deci nu ai avut de ce te teme
Salutare! Care jucati jocul Metin 2 Dinamik, Dinamikul il joc de aproape 1 luna, dar la metin am 3 ani, varstamea in 2011 este de 13, pe Dinamik am un ninja de lv 86, 2 pumnale epice kinfe de lv 80 cu pietre anti-war, anti-sura, anti-ninja, iar pe celalat pumnal am anti-shaman, anti-ninja si anti-sura! Cei cre spun ca Metin2 da dependenta nu au dreptate.Id meu mi_rad98@yahoo.com contactati-ma