| Chevalie12 a întrebat:

Palpitatii cu 1-2 ore inainte de ora de culcare.

Am avut anxietate generala un an intreg, acum mi-a trecut, dar inca am ramas cu palpitatiile astea si mi-e teama doar sa nu am o tumoare sau ceva la nervul vagus, ca mereu simt ca ma apasa ceva fix in zona acelui organ.

Am fost acum cateva luni (4-5) si am facut o radiografie si m-au asigurat ca nu am nimic acolo, e posibil sa fi aparut ceva sau e doar psihologic?

Un an intreg nu am facut efort fizic intens (doar am mers pana la un magazin, am cumparat ce am nevoie etc.) iar acum doar 30 de minute de exercitiu sunt indeajuns sa ma bage la somn pentru 2-3 ore, e normal? Pana si daca merg pentru 30 de minute, sa zicemun trip de acasa pana intr-un parc si inapoi, vin acasa si mi se face somn.

Am avut contact sexual recent iar in urma acestuia nu am simtit acelasi lucru cu toate ca efortul fizic a fost mult mai intens decat 30 de minute de mers, mi se pare ciudat si nu inteleg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| maxim129 a răspuns:

Buna! Pe site-ul Regina Maria exista o sectiune Intreaba medicul. Acolo poti sa descrii simptomele si sa adresezi ce intrebari ai. E totul gratuit, confidential si primesti raspuns in maxim 24h de la un medic. Sper ca iti e de folos!