| lazio9 a întrebat:

Pana acum am descoperit ca eczema mea se agraveaza mult de tot daca beau urmatoarele alimente : plante medicinale, apa de argila, suc natural de mere, de morcov, ulei de masline, ulei de in, bere, vin, bitter suedez, tarate de grau si cred ca si la acele capsule uleioase de vit. E Intrebarea mea e, ce au toate acestea in comun? multumesc anticipat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atentie!
Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consultatie/ medicala specializata. Sfatuirile oferite de utilizatorii TPU sunt pur orientative si nu pot substitui consultul medical. Prin urmare trebuie sa apelezi la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

1 răspuns:
| fabiola a răspuns:

Daca este eczema nu are de ce sa se agraveze, daca insa este o alergie atunci tot ce e posibil.Stabileste diagnosticul clar la un medic dermatolog si urmeaza tratamentul recomandat.Nu testa orice pe propia piele!