| ralucaralu a întrebat:

Pana la urma aspirina intarzie menstruatia sau o face sa vina mai repede? Am auzit din multe surse ca o declanseaza, dar am gasit pe internet ca scria ca de fapt o opreste. Ce e adevarat? Dar alcoolul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

M-am uitat la intrebarile tale si am constatat cu surprindere ca pui aceeasi intrebare cu aspirina la nesfarsit.Mai las-o naibii de aspirina!

| fabiola a răspuns:

Fiecare organism are sensibilitatile lui si raspunde diferit in fata medicamentelor!

| mihaa a răspuns:

Algocalminul intarzie menstruatia
eu asa il amin sau opresc pentru24 ore

| Abcdefg123 a răspuns:

Nu o intarzie ci va curge mai abundent si prin urmare iti va trece mai repede :p. Cel mult 2-3 zile iti va mai tine :p, dar iti va curge foarte mult. Cantitatile care ar trebui eliminate in 5 zile de menstruatie de ex :p.
Ca sa ti se opreasca foloseste Algocalmin :p. Iti opreste sangerarea dupa primele 2-3-4 zile :p.

| valiiistefania a răspuns:

Gen o intarzie? O amana? Sau?