Scurt si al obiect, daca te referi la vape-uri cu canabidiol care au aparut acum, e un scam. Are efecte fix opuse thc-ului si este totusi un steroid/adjuvant pentru persoanele cu tulburari psihice care chiar da rezultate bune. Nu iti da stare de euforie cum cred toti romanii, ci mai degraba iti ajuta anumite functii psihice, deci nu e ceva rau. Totusi, efectele pe termen lung nu sunt foarte cunoscute pentru ca e o chestie noua, la fel ca si la vape, ne-au trebuit cam 20 de ani ca sa ne dam seama ca sunt destule efecte negative; desigur asta daca te referi la canabidiol inhalabil prin vape.Ca si medicament prin ulei, are efecte benefice asupra unei liste destul de mari de boli nu doar psihiatrice ci si cardiovasculare si articulare si uneori si in cazuri de tumori maligne. Dar daca nu ai absolut nimic si te apuci sa iei, nu o sa-ti afecteze starea.
Salut, te pot ajuta cu multe informatii daca doresti. Am facut cursuri pentru asa ceva si mi ar face placere sa ti raspund la intrebari. Facebook.com/siebenpro.de sau cbdromania@yahoo.com
Pe scurt: te ajuta mult pe plan psihic si fizic. Multa Sanatate!
Carmen133 întreabă: