anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parerea mea este ca organismul nostru este facut pentru extrem de multa miscare.Pe la 19 ani incepusem sa ma intreb de ce nu ma simteam ca atunci cind eram copil si am ajuns la concluzia ca singura cauza era miscarea.Sint total impotriva viciilor devastatoare pentru organism dar vad ca multora chestia asta le da motiv de ris (nu fumeaza, nu bea, nu...se cade.)Nu pot sa fac decit sa rid si eu acolo cu ei si sa le dau impresia ca chiar asa ar fi.Si acum ma refer la voi care cit de cit aveti un viciu fumati, consumati alcool (iar pe nu se cade il mai am si eu)cind vedeti unul care nu are viciile respective, chiar va da motive de ris?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Imi place foarte mult viata, berea si dragostea...as fuma dar nu pot, ametesc. Tot respectul pentru cei care nu beau, nu fumeaza, nu f...ac nimic, cred ca au probleme, ori sunt zgarciti, bolnavi sau impotenti...si acum sa vezi "harciog" ce de belele pe capul meu ca am scris asa ceva...

2 răspunsuri:
| lick a răspuns:

Nu mi se apare nimic de ras... dimpotriva... e de admirat sa nu ai vicii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Elena ai inteles gresit.Eu nu consum alcool si nu fumez ca restul slava domnului sint om si eu...