| Deutzy a întrebat:

Pareri despre Crest 3D Whitestrips?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| SmokeyEye a răspuns:

Mi-am luat eu si nu mi-au albit dintii deloc, deloc vizibil.Insa au devenit foarte sensibili ( ma dureau la variatii ale temperaturii mancarurilor).Nu, NU le recomand nimanui! Mai bine un detartraj, un periaj profesional si spalat pe dinti cu bicarbonat de sodiu, sare de lamaie sau zeama de lamaie cu capsuni.Pana si cenusa albeste mai bine dintii! Deci nu da bani pe prostiile alea. Sunt groaznica, imi era si greata de la benzile alea. Mai ales ca aduc astia din state in Romania produse expirate si le vand foarte ieftin, daca totusi vrei sa incerci, ai grija de unde cumperi.

| Deutzy explică (pentru SmokeyEye):

Dar tu care produl l-ai incercat mai exact? Ca am vazut ca sunt mai multe tipuri:Vivid, advanced vivid, suprem, etc

| SmokeyEye a răspuns (pentru Deutzy):

Ala al 2 lea ca pret era(deci nu cel mai slab) difera intre ele ca si continut de peroxid doar.Sau poate sunt mai multe benzi. Cred ca erau advanced. Anul trecut le-am folosit dar eu am prins o oferta pe net, ca daca nu iti albea dintii primeai banii inapoi si n-am platit nimic deci, doar transportul.

Răspuns utilizator avertizat