| enchanted a întrebat:

Pareza nerv radial, sentinta doctorului pentru mana sotului meu. Ce stiti de aceasta problema? se va reface mana vreodata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| foxi a răspuns:

Cu tratament si credinta se poate reface!

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Si tatal meu a suferit de aceasta afectiune. Cu tratament corect. dat de neurolog si cu fizioterapie si-a revenit intr-o luna. Sanatate!

| Zenithf a răspuns:

Situatia difera de la persoana la persoana. Un lucru bun ce-l inteleg este ca nu a fost afectata maduva spinarii, cu centrii nervosi din ea, ceea ce cred este ca a fost sectionat/avariat nervul, adica extensiile de la neuroni (axonii). Si normal acestia se pot reface. Nu va pot spune nimic de cat va dura, dar cu tratamentul potrivit se poate. Si conteaza mult si starea voastra de spirit, persoane in situatii extrem de grele s-au recuperat chiar in pofida asteptarilor, pentru ca nu s-au dat batute.
Domul fie cu voi.

| Parintele a răspuns:

Din pacate nu. Pentru ca se pare ca d-zeu nu vrea.

| clauss a răspuns:

Cu tratament, masaj si liniste se vindeca