anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mei s-au certat azi si cred ca se ajunge la ceva mai rau, tata e plecat si a zis ca vine el acasa sa vorbeasca fata in fata, ei nu vad ca eu sufar cel mai mult acum Mamei i-a venit rau, o doare capul, batai mari de inima. Ce sa fac? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Clorox a răspuns:

Am trecut prin asta cand aveam 4-5 ani, o sa fie bine, ti-o garantezwinking

| JusTPauL a răspuns:

Nu prea ai multe variante, incearca sa o linistesti momentan. Iar mai apoi vezi care este problema dintre ei si poate ii poti ajuta intr-un fel.
Mare lucru nu poti sa faci, in multe familii se intampla asta.

| danni3l a răspuns:

Din ce cauza s-au certat?

| Stephanie20 a răspuns:

Of imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Capul sus totul o sa fie binehappy
Incearca sa ii incurajezi pe amandoi ca totul o sa fie bine, incearca sa-i impaci. happy Spune-le ca suferi pe motivul asta, nu e tocmai placut sa suferi din cauza certurilor din familie.
Descarca-te, ai grija de parintii tai! Sprijina-i, ajuta-i sa se reuneasca din nou. happy
Succes si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta