Nu este bine sa te speli atat de des pe cap!
Parul tau se va despica la varfuri, iar apoi iti va cadea! Maximul de spalari pe saptamana este de 2-3 ori!
Uite aici un site cu mai multe informatii!
http://www.perfecte.ro/......-moda.html
In primul rand s-ar putea sa ai o problema medicala daca parul ti se ingrasa atat de repede.Ai putea sa te duci la o consultatie.In principiu te poti spala o data la 1-2 zile atata timp cat folosesti un sampon special pentru folosire zilnica.
Depinde de ce tip de par ai daca ai un par care se uleieaza repede nu este o problema mare dar daca se uleiaza la 2-3 zile nu e nevie sa-l spelii zilnic
Eu am parul foarte gras si intr-o perioada l-am spalat zilnic.In primeele cateva zile arata foarte ok, dar dupa vreo 2 saptamani a inceput sa se degradeze, nu mai avea pic de stralucire, si cadea mult mai mult decat de obicei.Asa ca nu iti recomand!
Da pentru ca isi pierde din rezistenta ar fi indicat sa te speli de maxim 3 ori pe saptamana pe cap.In schimb dusurile zilnice (pe corp) nu te vor afecta cu nimic
Da,parul tau va avea de suferit.Nu este bine sa te speli asa des se slabeste.
Da,pentru ca o sa-ti subtieze firul de par samponul + ca o sa-ti cada.Si nu e bine sa te speli zilnic pentru ca poti raci la cap avand in vedere si perioada in care suntem.
Parul nu trebuie spalat zilnic. Daca ai par uscat e bine doar sa il umezesti putin dimineata, iar daca e gras, dai si cu putin sampon.
mylady întreabă:
anonim_4396 întreabă: