| RealLife a întrebat:

Parul mi se unge si murdareste foarte repede, dupa a doua zi arata ca si nespalat de cateva zile. ce sa fac? mentionez ca am 15 ani ( banuiesc ca este si de la pubertate), dar totusi as vrea sa nu imi mai fie asa de murdar mereu.ma gandeam sa ma spal in fiecare zi pe cap, dar poate ca mi s-ar unge mai repede. mentionez ca am parul cam lung si folosesc samponul Clear.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Si eu am aceeas problema, mi-am cumparat de la dermatologie un sampon verde de urzici costa 30 lei... tine spalat cam 5-6 zile

5 răspunsuri:
| radudavid63 a răspuns:

Este de la sampon!

| Antonia981 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, d ex ma spal azi pe cap si maine mi se pare ff murdar.Si doar ma spal cu sampon si balsam.

| CrazySunshine a răspuns:

Pai poti sa scapi putin de asta sa nu itti mai fie chiar asa foloseste samponul Pantene PRO-V EXTRA VOLUME Shampoo de preferabil 2 in 1 adica Shampoo & Balsam.

| Libelle a răspuns:

Ia incearca sa schimbi samponul mai intai.incearca pantene extra volume cum ti s-a mai zis, din-ala am si eu, mi-l face chiar prea aspru, dar cu el m-am obisnuit.

| alexa23 a răspuns:

Am doua colege care aveau aceeasi problema si au folosit un sampon de urzica de la life-care. Sunt foarte multumite de el. Si nu e nici scump, o sticla de 500 ml costa cam 15 lei.