anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Paste fericiit! astazi a inceput sa ma DOARA in partea de stanga-jos la coloana.am 11 ani, si s-ar putea sa imi vina ciclul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Si ce daca iti vine menstruatia?
Trebuie sa vorbesti cu mama ta, durerile de burta nu au nici o legatura cu stopul.Pe mine nu m-a durut nimic cand mi-a venit prima data.
Succes! happy

| Safire17 a răspuns:

La primul ciclu menstrual, nu neaparat te doare burta. Pe mine nu m-a durut nimic. Cand iti vine prima data menstruatia de obicei ai ameteli, stari de greata, te enervezi/intristezi foarte repede, eventuale stari de somnolenta. Cel putin aceste simptome le-am avut eu. Oricum, pentru aceste dureri ar trebui sa vorbesti cu mama ta. Durerile nu sunt simptome inainte de ciclu, ci in timpul acestuia. Dar oricum, pot fi multe cauze.

| lexy22 a răspuns:

Si eu am 11 anihappy da, s-ar putea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce ne spui noua?laughing

| BlackFuneral a răspuns:

Sincera sa fiu nu prea inteleg intrebarea.
Nu prea ma intereseaza pe mine daca iti vine sau nu ciclu du-te si vorbeste cu maicata.

| DinnAdinnA a răspuns:

Nu prea are nici o legatura spatele cu ciclul.
Mie mi-a venit de la 10, si sunt in luna a 4-a, nu m-a durut nici o data, se mai intampla.
Daca te doare si burta poate iti vine, dar eu nu cred.
Poate o sa si norocul sa te doara doar acum, daca iti vine.
Insa eu-s aproape sigura ca nu iti vine...
Poate ai mancat ceva stricat, si asa, te-ar fi durut burta, nu spatele.
Poate te-a tras curentul.
Si oricum...am o sora de 19, care ii vine mereu cu mine o data, si acum doua zile ne-a venit, pe mine nu ma doare deloc, stau desculta afara, nu imi iau papuci si nici sosete, tot nu ma doare. Insa ea a luat doua piafene si tot o durea - nu iti dori sa iti vina big grin

Răspuns utilizator avertizat
| KzO a răspuns:

Ma eu sunt baiat si nu le am cu din astea cu ciclu am dat peste intrebare din greseala dar nu trebuie sa fii dezvirginata sa ai ciclu? tu la 11 ani ai ciclu?