anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pastile anticonceptionalemarvelondaca mi-a venit ciclu de 2 zile si iau de azi marvelon e bine? ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te ingrasi, dar anticonceptionalele se iau incepand din prima zi de sangerare si NUMAI la indicatia medicului. Nu lua anticonceptionalele pe care le-a luat vecina ca s-ar putea sa te omoare.

2 răspunsuri:
| littlesunshine a răspuns:

Stiu ca pilulele anticonceptionale se iau din primele zile ale ciclului menstrual. Adica de cum a aparut menstruatia... dar nu fara recomandarea medicului. Anticonceptionalele nu se iau dupa ureche.
Cat despre ingrasare... nu am auzit la Marvelon. O prietena de-a mea ia asa ceva si spune ca i s-au marit sanii si sunt cam sensibili. iar ea arata super bine.
La regevidon stiu ca te faci babana. Acum cred ca depinde si de organismul tau... cum reactioneaza la ele.

| georgia a răspuns:

Eu am luat marvelon 5 ani dupa sfatul medicului sa nu ma ingras si poate sa slabesc un pic sau sa ma mentin.nu am pus deloc pe mine in toti acesti ani ba mai mult le-am lasat de 8 luni si am inceput sa ma ingras.cred ca depinde si organism da sincer cred ca sunt cele mai bune daca nu vrei sa te ingrasi.parerea mea despre problema ta este sa nu le mai iei luna asta ca sa nu iti dereglezi ciclu.bafta si sper sa iei o decizie corecta.