| wolder a întrebat:

Pastile de MEMORIE bune, ar fi bine cu efect intr-o luna?
Mentionez ca am gastrita si n-as vrea sa-mi faca rau!
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si doresti sa nu uiti ca ai gastrita? Lasand gluma la o parte, iti recomand sa nu te joci cu astfel de pastile, recomandate de gura lumii.

| Mitzuk a răspuns:

Iti recomand Ginko biloba, sunt pentru memorie si sunt si pentru circulatie.Le-am folosit si eu tot o luna si au dat rezultate

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Altfel de pastile nu iți măresc memoria după cum multi dintr noi cred. Ci doar iți măresc concentrația. Eu una nu leas recomanda, deoarece un om e deștept cu cartea în fata și ore întregi dedicate, nu cu pastile...

O gastrita, poate evolutiona foarte ușor intr-un ulcer, deci ai mare grija ce iei, atât medicamente cât și alimentația.

| giony54 a răspuns:

Pastilele naturale Energy&Memory sunt cele mai bune pentru memorare si nu are efect secundar si nu dau dependenta.Se pot lua de aici www.mypurnutrition.com/produse/, cate doua pastile dimineata sau inainte de examene.