Buna!
Nu,nu sunt bune. Poate la inceput te va ajuta sa slabesti un kg 2 maxim si dupa ce nu o sa le mai iei te vei ingrasa dublu cat ai slabit(daca slabesti). Pentru a slabi eficient si sanatos e prin a face multa miscare si sa ai o alimentatie sanatoasa nu ma refer la diete.
Pa, pa!
Sunt o solutie pentru a te imbolnavi din pacate nu sunt bune... daca erau bune crezi cu nu lua toata lumea vedetele de la tv crezi ca nu erau slabe daca existau solutii de slabit? ele au bani deci puteau sa foloseasca orice pastila eu stiu ca slabesti pe moment iar dupa pui dublu ...ideea e ca trebuie sa ai supper mare vointa sa slabesti si sa fii motivat ( eu am slabit ca m-am indragostit si vroiam sa ma placa, si dupa nu mi-a mai placut de el) este bine ca vrei sa slabesti dar in timp nu brusc 5 kg pe luna e perfect fara regim stric sau sa faci foamea ca nu e solutie eu zic sa vorbesti cu mama ta sa-ti pregateasca ea mancare mai ca la cantina ca una e cand vezi o friptura si cartofi prajit de nu te-ai mai satura alta e cand vezi o latura in farfurie nu mai mananci cu asa pofta ))
Depinde, suplimentele ( lipotropicele si termogenicele ) sunt bune
Nu, sunt pentru a te ingrasa ). Logic ca sunt, dar pot avea efecte adverse. Ai grija cum le administrzi. Ar fi bine sa iei pastile de slabit naturiste. Sunt mai bune decat celelalte. Funda?
Eu am slabit 12 kg in 2 luni. E destul de bine, si am folosit pastile pentru slabit naturale Acai Berry Diet. poti incerca si tu http://www.acaidieta.com
Imi poti explicaa mai pe indelete despre ele la id bogdan_puma97 plssss
madalina_3699 întreabă:
bebelusha93 întreabă: