| mutu_laurentia a întrebat:

Pastilele de slabit au contraindicatii? Daca da, care sunt acestea? Sunt chiar periculoase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general pastilele de slabit au in componenta hormoni tiroidieni(proveniti de la porcine sau bovine), acestia ne afecteaza evident tiroida, ficatul, sistemul circulator si limfatic. e. t. c., pastilele de slabit nu elimina grasimea din fibra musculara-elimina doar lichidul retinut de corp. miscarea si sportul sunt singurele PASTILE care elimina grasimea din fibra musculara.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt destul de periculoase. Daca ai o suferinta hepatica sau renala ascunsa, poti capata boli foarte grave, de exemplu insuficienta renala. O colega de-a mea, perfect sanatoasa, a urmat un regim cu prteine din soia (herbalife). Deci nu pastile, doar ceaiuri si coctailuri de proteine. In 3 saptamani se simtea rau si analizele hepatice si renale erau la pamant. Analizele nu s-au normalizat complet decat dupa vreo 4 luni de intrerupere a regimului. Si a fost foarte norocoasa. Putea acum sa fie pe lista de transplant renal daca avea vreo boala renala latenta.
Nu lua pastile de slabit fara acordul medicului. Imi amintesc de o colega de liceu care dupa astfel de pastile a slabit de a ajuns piele si os. A stat vreo 3 luni internata in spital si dupa aceea a ramas foarte slaba, mereu bolnaviocioasa.

| nicky a răspuns:

In mod normal ar trebui sa scrie pe fiecare dar in general apar palpitatii, anemii, slabiciune, au fost cazuri in care a cazut parul si nu stiu exact daca e adevarat dar am auzit despre un caz in care cineva a facut chiar cancer de la atatea pastile de slabit. Plus ca dupa ce nu le mai iei te ingrasi mai mult. Cel mai bine e sa slabesti natural cu putin regim, miscare, multe lichide, putina paine, dulciuri, garasimi. Succes.

| Ben. a răspuns:

Ai invatat la 16? nu exista nici/o pastila care sa fie buna. fa sport, sau miscate mult.mananca mai ponderat.gararntez succes p toate fronturile.

Întrebări similare