| 123321 a întrebat:

Pe 15 ianuarie mi-a venit menstruatia m-a tinut 5 zile si de atunci nu mia mai venit deloc si nu am avut nici o relatie sexuala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| zeenath a răspuns:

Cati ani ai? Iei contraceptive de mult timp sau o alta medicatie? Este evident ca este o dereglare hormonala! Sfatul meu este sa te duci neaparat la medic ginecolog si endocrinolog! Din cauza tulburarilor hormonale in viitor vei avea alte tuburari ( sexuale, psihice, vei lua in greutate, etc ). Ca si tratament naturist iti recomand cu incredere sa consumi 2-3 cesti de ceai/zi de coada soricelui si salvie! Face minuni! Numai bine! Apropo'! Test de sarcina ti-ai facut sau nu e cazul? Nu cunosc varsta ta si daca ti-ai inceput sau nu viata sexuala!

| Rizer a răspuns:

Eyyy...intampni niste dereglari hormonale, du-te la un ginecolog sau asteapta poate vine totusithinking dar au trecut destule lunithinking nu stiu ce sa zic, poate ai o scurgere interna ca am auzit si de astea in loc ca sangele sa se scurga afara ramane in corp, ai grja sa nu patesti cevathinking

| fluturas a răspuns:

E normal la inceput sa-ti vine neregulat happywinking

| Roberta00 a răspuns:

Si mie mi-a venit in iulie apoi in noiembriebatting eyelasheshee hee. din moment ce nu ai avut relatii sexuale nu trebuie sa fii ingrijorata.

| Lorelai a răspuns:

Stai linistita ca iti va veni curand!

| Lorelai a răspuns:

Scuze nu am citit bine intrebarea. Daca tocmai de atunci nu ti-a mai venit, inseamna ca ai o problema. Trebuie sa mergi la ginecoloc.

| master_6933 a răspuns:

Mergi la medic pentru un controlwinking. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa fie o dereglare hormonala, dar cel mai bine ar fi sa faci un control ginecologic.

| Allie a răspuns:

In cazul asta fa ti o programare la un medic ginecolog. El te poate lamuri cel mai bine.