Cati ani ai? Iei contraceptive de mult timp sau o alta medicatie? Este evident ca este o dereglare hormonala! Sfatul meu este sa te duci neaparat la medic ginecolog si endocrinolog! Din cauza tulburarilor hormonale in viitor vei avea alte tuburari ( sexuale, psihice, vei lua in greutate, etc ). Ca si tratament naturist iti recomand cu incredere sa consumi 2-3 cesti de ceai/zi de coada soricelui si salvie! Face minuni! Numai bine! Apropo'! Test de sarcina ti-ai facut sau nu e cazul? Nu cunosc varsta ta si daca ti-ai inceput sau nu viata sexuala!
Eyyy...intampni niste dereglari hormonale, du-te la un ginecolog sau asteapta poate vine totusi dar au trecut destule luni nu stiu ce sa zic, poate ai o scurgere interna ca am auzit si de astea in loc ca sangele sa se scurga afara ramane in corp, ai grja sa nu patesti ceva
Si mie mi-a venit in iulie apoi in noiembrie. din moment ce nu ai avut relatii sexuale nu trebuie sa fii ingrijorata.
Scuze nu am citit bine intrebarea. Daca tocmai de atunci nu ti-a mai venit, inseamna ca ai o problema. Trebuie sa mergi la ginecoloc.
In cazul asta fa ti o programare la un medic ginecolog. El te poate lamuri cel mai bine.
anoooonimm77 întreabă: