Du-te la ginecolog daca iti mai intarzie o zi ca sa afli cauza. Cel mai probabil nu esti insarcinata (dar inante de consultatia ginecologica sa-ti faci un test de sarcina neaparat). Oricum, trebuie sa afli cauza dezechilibrului si sa-l tratezi.
Nimeni de pe acest site nu poate sti...Probabil o dereglare. Sarcina, nu cred ca s-ar pune problema, poate ca ai racit.
Bine ar fi sa faci un test de sarcina! Dar mai bine ar fi sa faci un consult ginecologic!
Buna.
Daca luna asta menstra trebuia sa fie pe 15 ale luni, implicit luna viitoare vine mai devreme cu 2-3 zile (un ciclu mentrual se considera regulat la un interval de 28 de zile).
Consulta un medic ginecolog (posibil o raceala) si unul endocrin (pentru dozari hormonale).
Sanatate.
Pa, pa.
Si eu sunt in situatia ta! Exact de 3 luni, de pe 8 iunie nu am mai avut nici o relatie sexuala, ciclul mi-a venit regulat pana in aceasta luna, intarziindu-mi cu 12 zile deja. Mi-am facut teste de sarcina, dar cica a iesit negativ! Nu stiu ce sa mai fac, nu ai fost la o consultatie(ecograf), cumva? Sti vreun rezultat?
Deeaandreea9156 întreabă: