anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 18 iulie mi-am rupt mana(fotbal). mai de mult mi-am rupt si piciorul si inca de vreo 2 ori mana.as vrea sa stiu cum sa-mi intaresc oasele? am 1.73 si 64 de kg dar trebuie sa-mi intaresc oasele caci eu fac fotbal si mi-am rupt mana ca am cazut pe ea.deci cum pot sa-mi intaresc oasele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mustache a răspuns:

Salut.Poti dar in timp...
Cei mai multi sportivi aplica lovituri intr-un corp dur"crapand"oarecum osul, cand se va vindeca va fi mai gros si mai rezistent,
Pe scurt:
dai cu picioru intr-un par pana il rupi apoi stai 2-3 zile sa ti se vindece osul asa si in cazul maine
Eu practic arte martiale mixte si folosesc aceasta tehnica
Bafta

4 răspunsuri:
| devine a răspuns:

Pai ia calciu cu D3; dar asa repede ti le rupi? du-te la endocrinolog sa-ti faci niste analize (PTH, calcitonina... poate ar fi indicat sa le faci, sa excluzi vreo problema)

| Adrianetc a răspuns:

Da' pe la doctor nu te duci? cere niste vitamine pentru oase. d; astea sau mananca guano de liliac cu ceapa

| Bossulet a răspuns:

Ai Lipsa de Calciu!

| golliwogg a răspuns:

Poti sa iei calciu si vitamine...chestii din astea. Ajuta. funda?