Ai nisip sau piatră la rinichi si durerea rezoneaza in picior, mergi si fa o ecografie abdominală.
Poate fi grav? Esti sigur?
De la anxietate se numeste, simptome fantome. Anxietatea poate fi cauzata de o problema interna gastroenterologica
Stresul nu are nicio legătură cu durerile de picior. Din cauza stresului poți sa ai dureri de cap, dureri de inima și palpitații. De unde sa știu eu de ce te doare piciorul? Du-te la medic daca durerea persista și devine insuportabila.
E grav?
Nu am spus că e grav pentru ca nu am de unde sa stiu. Durerea de picior poate fi de la orice. Poate fi durere musculara, o intindere musculara,, ori poate ai călcat strâmb cu piciorul fara sa ti dai seama. Sau poate fi o durere de pe de la lipsa de vitamine (calciu, magneziu, vitamina d). Nu stiu cauza. Medicul de familie iti recomanda niste analize sa faci sa vezi cauza durerii. De cat timp te doare? Poate o sa iti treaca si e doar ceva de moment. Dar analize ar fi necesar să faci, să vezi dacă ai lipsa de vitamine.
În legătură cu urinatul, usturimea poate fi de la o raceala sau de la o infecție urinara. Nu este grav, însă niste analize de sange nu strica niciodata. De aceea te am îndrumat către medicul de familie.
Multa sanatate!
anonim_4396 întreabă: