| AnDrEi01TeCh a întrebat:

Pe botul cainelui au aparut niste bube de o culoare albicioasa, se scarpina foarte tare si a inceput sa iasa sange. M-am gandit ca s-ar putea sa aiba raie, dar nu pierde par si nici nu slabeste. II dau medicament de 24 de zile si nu-i trece absolut deloc. Am incercat sa-l spal, dar cand il ating pe bot il ustura foarte rau si musca, nu ma pot apropia de botul lui. Va rog sa-mi spuneti ce boala ar putea fi si cum as putea sa o tratez, a venit medicul veterinar si ne-a zis sa-i dam medicament, dar nu pare sa-si faca efectul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Ce medicament si ce a spus medicul ca are?!

| AnDrEi01TeCh explică:

@Holy2010 Nici medicul nu stie ce are. Ne-a spus doar sa-i dam antibiotice timp de 24 de ore. Nu si-a facut efectul si i-am schimbat tratamentul. I-am dat advocate si unguent triderm. Acum pare ca situatia se inrautateste. Nu mai mananca deloc si nu mai iese din cusca, nu mai are echilibru...ieri a mancat dar se pare ca azi nu a vrut.