| X221X a întrebat:

Pe capul penisului am 2 puncte roși și arata. Cum sunt coșurile spartana arata și aceste puncte o sami treacă o sami rămână cicatrice de la ele sau capu penisului se vindeca singur

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

Daca ai atatea nelamuriri si nelinisti in privinta penisului, de ce nu consulti un urolog sau sa stai de vorba cu tatal tau? Poti primi sfaturi avizate si folositoare ori, daca e necesar, un tratament corespunzator pentru a scapa de problemele cu petele, cosurile, punctele si ce mai ai pe penis, scuza-mi cacofonia.

| X221X explică (pentru m1dn1gh7):

Nu e nimic problema e ca sunt în vizita la niște cunoscuți în Italia și părinții mei sunt în RM și acasă mă duc pe 4 septembrie

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru X221X):

Da, dar realizezi faptul că aici dacă ţi se spune că e ceva grav te sperii, iar dacă ţi se spune că nu e nimic, te linişteşti, însă nicio părere nu e în măsură să-ţi ofere un diagnostic corect. Oricum, ai grijă, sănătate!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai pus intrebarea asta de 17 ori si probabil ca nu ti-a trecut si nu-ti va trece pana nu mergi la un medic dermato-venerolog ca sa ti-l vada si sa-ti dea tratamnet!
Sa stii ca de la sine nu trece, iar cu intrebatul pe aici nu se intampla nimic, asa ca, mergi la medic!

| mudokins78 a răspuns:

Nu o să îţi rămână ca pulla! Din cauza asta te transformi în hamster, crocodilule!