anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe catelusul meu il doare piciorusu.nu stiu ce sa-i fac il doare ingrozitor.am chemat medicul veterinar si i-a facut cateva vaccinuri dar nu ia trecut. ce ii pot face? daca e nevoie ii cumpar medicamente spuneti-mi big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mara15 a răspuns:

Ok.Cauta pe Google veterinari mai priceputi sau scrie zona de durere (piciorul stang/drept, fata/spate)si poate gasesti informatii utile.Sa nu ii dai orice medicamet pentru ca poate avea efect de scurta durata care sa nu ajute deloc.Trebuie sa iei in considerare si daca piciorul e rupt, lucsat sau doar lovit.

Incerca sa ceri saturi personelor pricepute si sa cauti veterinari pricepui. happy Sper ca te-am ajutat. happy

| Rebe97 a răspuns:

Incearca sal duci si la alt veterinar sa vezi ceti zice poate are piciorusul rupt...

| gabriela a răspuns:

Nu putem spune mai mult decat veterinarul, sigur a facut ce a trebuit...sa asteptam efectul vaccinurilor. Ai rabdare, stiu ca ti-e mila de el.si mie.

| hiundayH771 a răspuns:

Trebuie sa il duci la un medic veterinar http://speedvet.ro/echipa
incerca asta