| alinutza_3120 a întrebat:

Pe la ce varsta trebuie sa creasca purul in zona auxiliara(sub brat)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| amy_5949 a răspuns:

Pai...nu prea stiu.Depinde cat de dezvoltata esti. Daca spui ca ai 12 ani, eu cred ca e ok.Asa scria pe Internet.Ca parul din zona axilara incepe sa creasca la varsta de 12-13 ani.

14 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Daa este foarte bine daca iti creste la 12 ani. Poate creste si de pe la 11 ani, depinde cat de dezvoltata esti. Sa nu ne intrebi daca iti poate aparea par pubian la varsta asta, pentru ca deja cred ca ti-ai dat seama. E normallaughing

| marrr a răspuns:

Apropo, este zona axila, pentru ca "auxiliar" inseamna "ajutator".

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Auxiliara? laughing) la axila poate vrei sa zici? big grin

| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

13-14 ani dar nu neaparat pote aparea si mai repede sau mai tarziu depinde de firea fiecarei persoana

| Yoanna_4969 a răspuns:

Depinde de cat de dezvoltata estiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca esti haioasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...si Anton care a vrut sa te ia la misto, dar trebuie sa invete el sa scrie mai intii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...si Anton care a vrut sa te ia la misto, dar trebuie sa invete el sa scrie mai intii...

| TaZManik a răspuns:

13-14 ani

| lilcide a răspuns:

13-14

| danny1337 a răspuns:

14 ani

| Abracadabra95 a răspuns:

Aici depinde de cat de dezvoltata esti tu! dar in mod normal ar fi la varsta de 12 ani

| alinutza_3120 explică:

Eu am 12 ani si a inceput putin sa creasca ...este bine?

| anton_7580 a răspuns:

Purul in zona auxiliara habar n-am

Întrebări similare