Este foarte bine, daca nu te simti slabit, fara vlaga sau sa ai alte efecte secundare (ameteli, puseuri de tensiune de ex.) Daca ta simti ok dpdv al sanatatii dupa astea 4 luni, tine-te in continuare de programul de slabit pe care ti l-ai impus, inseamna ca l-ai gandit bine. Si tine minte: o cura de slabire nu inseamna medicamente sau miscare pana cazi lat, inseamna sa-ti obligi organismul sa-si arda caloriile cu care l-ai tot aprovizionat de-a lungul timpului, calorii pe care el nu le-a ars in totalitate pentru ca nu avut nevoie de ele la vremea respectiva si atunci le-a depozitat sub forma de grasime in diferite zone ale corpului. Acum, sileste-ti organismul sa-si consume caloriile necesare din depozitele pe care si le-a facut pe burta, fund, coapse. Cum? Dandu-i calorii mai putine (prin alimentatie rationala, sanatoasa) si obligandu-l sa consume mai multe (printr-o sustinuta activitate fizica regulata), pana cand o sa atingi greutatea corporala care sa nu mai fie o povara de carat dupa tine. Iti doresc succes, rabdare si sanatate maxima!
Sigur ca da! fffffff mult! felicitarile mele! si iti multumesc! i-am aratat intrebarea si la tata si acum vrea si el sa incerce asta! cu ciaiurile etc! mersi!
Nu este mult, atat timp cat nu ai slabit in mod anormal, ceea ce ai facut ii prieste foarte mult organismului tau, eu am dat jos 10 kg intr-o luna in acest mod, tine-o tot asa, dar nu uita sa faci mai mult sport deoarece pielea ta isi va pierde elasticitatea, incearca sa ai un tonus bun si peste alte 4 luni o sa arati exact cum iti doresti, succes
V-as fi dat la toti cate o funda dar din pacate decat una pot da va multumesc frumos pentru raspunsuri si sfaturi.Starea generala e buna analizele de asemenea.Sanatate la toate lumea
Mario1996 întreabă: