Neaah. păi cum mă. ăla e cel mai bun prieten al meu..pretenaș..btw,io nu iau pastile. pot să mor, da pastile tot nu iau
))))))) cica cel mai bun prieten al tau...
Păi da...Hunter cu el se înțelege cel mai bine..lui îi dă duhurile pe care le ia la idioți cu coasa..cu el bea până se prăpădește..cu el înjură toată lumea. în concluzie, el e cel mai bun prieten al lui Hunter.
și pe unde să trag?. specifică, s`il te plaît.
Foloseste-ti imaginatia... cu siguranta pot iesi chestii cel putin din categoria interesant!
Cauza e că m-am făcut praf aseară. wasted again, dudă.
Sare mă? oi fi eu amețită și m-o durea capu, da sare în cafea? vrei să mor?
Nu ma vorbesc serios ..crede-ma ca suntem in aceeasi situatie
și tu ai fost beat?
Beata mda inca nu mi=am revenit
Aia ii The Killer tuuuu!))))))
Exact. femeie, eu eram Huner..nu te-ai prins?
Aa...scuzați. și tu ești o tipă..credeam că ești un tip.
Ba daa! LooL...
Nu mai pune semne retardate. s`il te plaît.
Da sunt o tipaaaa...ma nu stiu incerc sa trec peste durerea de cap negandindu-ma ca exista dar totusi exista
Mda mda....hai sa te vad
Pff... până m-am dat jos din pat. a cam durat ceva. m-am trezit la 5 și m-am dat jos din pat abia pe la vreo 8 jumate
Da? eu la 6 si m-am dat jos din pat (picand din pat, atunci am realizat ca inca mai e ceva )
și? îi trece capu?
Mi se spunea într-un timp aleluia. da acum mi se spune Hunter..sau satana..sau moartea..fiecare îmi zice cum vrea
E bine nu ai pretentii
Pobabil...
Eu mă? ..cum să n-am prieteni? ..am,am chair foarte mulți. mă asaltă cu telefoanele non stop, când mă văd pe stradă vin buluc peste mine, să mă sufoce cu,, bunăăăăăăăăă,, și,, ce faaaaaaaaaaaci?,,.
Am auzit ca Dumnezeu ne ajuta...Roaga-te la el vezi ce se intampla ....sigh"
Leaga-te la cap cu ceva muiat in spirt, bea zama de varza si incearca sa dormi.