| joeplusmeegallove a întrebat:

Pe langa faptul ca am cosuri pe fata acum am si pe spate si pe sani.cum as putea scapa de ele? ce creme si produse naturale imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BloodPrison a răspuns:

Date pe spate si pe piept cu rexona cristal (deodorant) contra transpitratiei caci multe cosuri se fac de la transpiratie si sfatul meu: spalete cu sapunul protex de 3 ori pe zi si nu vei mai avea cosuri happy garantat si eu il folosesc si is multumita

1 răspuns:
| Luximina a răspuns:

Si eu am cosuri:p dar imi dispar foaarte repede deoarece ma dau cu spirt pe fata de 2-3 ori pe saptamana, incearca si tu :* poate iti va folosi si tie happy. dar mare grija nu te da de mai multe ori cu spirt deoarece iti arzi fata si iti pot aparea bubitse. sper ca am fost de ajutor :*