Nu a fost la medicul potrivit probabil, daca avea cancer sau altceva, pana acu se vedea de peste 16 ani de zile.
Sfatul este sa te duci cu ea si la un medic psihiatru, sa nu aiba cumva o anxietate mascata si nu cumva ca durerea sa fie somatizare, adica problema de boala fizica simulata.
Ca altfel nu-mi explic daca a fost peste tot la medici.
A facut um RMN? Sau tomografie la cap? Sa faca. Asa vedem daca are ceva acolo.
Trebuie sa o duci la un neurolog. Dacă ai fost deja și nu ai primit un răspuns concret mergi la altul.
E o problema neurologica dar nu ne putem da cu presupusul încedata nu suntem medici. Eu am studiat puțin psihologia nu neurologia.
Poate te ajuta userul floareasoarelui26, e o tipa tare simpatica.
Nu e cancer daca e de atatia ani.
Dar un neurolog bun poate gasi cauza.
Am pe cineva in familie care umbla de vreo 50 de ani pe la medici. Au fost neurologi i-au spus ca nu are nimic. Dar un neurolog batran a gasit cauza cu un ecoDoppler. Un fel de ecograf pentru vasele de sange.
Acum, durerile de cap au cauze multiple. Raceala, sinuzita, tensiune, vase de sange infundate sau strangulate, uneori (nu stiu cum) si din cauza ficatului, etc.
Sa caute un neurolog intr-un oras mai mare, unde sunt mai multe posibilitati de investigatii.
De când e ea mică, să spun dacă ea are 40, atunci de la vreo 8 ani a început să o doară capul pe mami.
Pai si a trait atatia ani cu durerea asta de cap si doctorii iau zis ca nu are nimic?
Exact
Foarte ciudat
Daca chiar fizic nu are nimic si dupa RMN facute si tot, singura optiune ar fi ca are ceva psihic, iar durerea asta de cap e doar o somatizare, adica manifestarea problemei psihice cu pseudoprobleme fizice, dureri, etc.
Dar asta se verifica f repede, se duce la un medic psihiatru, ala ii da ceva de anxietate, si dupa aia vede daca-i trece capul sau nu.
Mai ales daca a avut stari din astea de neliniste, anxietate, putina depresie, nu stiu ce sa zic.