| cipicu92 a întrebat:

Pe mama mea o doare ingrozitor umarul, am fost la medic, i s-a facut o raza, si i s-a recomandat sedinte de kinetoterapie. Cat am stat la rand la raza am sunat la domn care efectueaza sedinte de kinetoterapie, acest domn a fost recomandat de catre doamna doctor. Acel domn a spus sa il contacteze imediat ce afla rezultatul razei. Doctorita de la cabinet m-a dat afara pe mine(m-a trimis in sala de asteptare), iar mama mea a venit la 10 minute dupa spunanand ca a ramas doctorita sa vorbeasca cu acel domn care face kinetoterapie nespunandu-i de fapt diagnosticul exact. Pe reteta care ne-a dat-o scrie nevralgie bilaterala. Am doua nelamuriri: 1. E ceva mai grav de nu a vrut sa ii spuna(cancer de oase) sau a vrut sa il sune ea pentru a-i explica mai amanuntit simptomele? 2. Se poate face coxartroza si la umar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DrMaybe a răspuns:

happy stai linistita ca o sa fie ok mama ta si app kinoterapeutii nu sunt doctori happy

| crynys a răspuns:

Daca avea ceva mai grav (cancer de oase) cu siguranta nu avea motive sa ii ascunda asta. Si DA cred ca a vrut sa il sune ea pentru a-i explica mai amanuntit simptomele, de obicei asa fac doctorii intre ei.

| ioachimb a răspuns:

Sa stii ca daca ti-a trimis mama la un kinoterapeut, va facut un bine.
Majoritatea doctorilor de azi nu apeleaza la medicina traditionala chineza sau altfel. Pentru doctor era mai simplu sa-ti dea o reteta si sa o trimita pe mama la plimbare. Parerea mea este ca i-a facut un bine mamei tale.