| DanuTzCarbon a întrebat:

Pe matusa mea o dor rinichii... Nu stiu exact ce are si din astea dar cam ce medicamente sunt in general pentru asa ceva? Simptome nu prea stiu dar ce medicamente sunt ca mai departe imi dau eu seama...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| loveyouschatz a răspuns:

ciprinol antibiotice
ceai pentru alinarea durerilor (Ceaiul de matasea porumbului este unul extrem de eficient impotriva durerilor de rinichi. Se prepara o infuzie din 30 g la o cana de apa, si se bea pe parcursul unei zile)
Pentru alinarea durerilor de rinichi se poate face o cataplasma cu frunze tinere de mesteacan. Se dau frunzele prin masina de tocat, se amesteca cu ulei, se incalzesc putin si se intind pe o bucata de panza sau pe un prosop. Se aplica pe ambii rinichi si se lasa sa actioneze peste noapte.

0 răspunsuri: