| qieiqpalz a întrebat:

Pe mine in ultimul timp au inceput sa ma ia niste dureri de piept destul de ciudate, vin asa spontan nu cand fac ceva in special, oare ce o fi? Eu ma gandesc la ce e mai rau daca voi face infarct: /

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu faci infarct la varsta asta, cu atat mai putin daca nu esti mare consumator de alcool, tigari, cafea, energizante...

| qieiqpalz explică (pentru Bondarel99):

Nu beau nici una dintre ele energizantu ar fi sa zic cel mai beut de mine (probabil 1 la 4/5 luni chiar mai rar) in rest nimic

| Bondarel99 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Atunci stai linistit.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Am avut si eu o perioada din asta. Din Decembrie 2017, pana prin Martie 2018, cam 4 luni. Credeam ca mor, am ignorat durerile si mi-au trecut. Sper sa ajung si eu la medic, chiar daca am multe probleme(financiare, emotionale, etc) ar trebui sa punem santatea pe primul loc.

Du-te la medic si spune ce ai, el este cel mai in masura sa te ajute!

| qieiqpalz explică (pentru Frank51):

O sa merg sa ii cer parerea.