Pe mine m-o durut cam de un 3, hai 4(maxim), dupa ce a trecut efectul de la anesteic a ajuns pe la 8-9.Cand am fost acum de curand sa-mi scoata infectia, m-o durut de nota 20+ si cu felicitari si cu 2 anestezii. Sper sa nu mai simt asa ceva niciodata
Depinde de masea...
Cu toate ca doctorita mi-a facut 4-5 anestezii, a fost aproape insuportabil. Dupa, nu a durut aproape deloc ( daca imi amintesc bine ).
Ma duc de o gramada de timp la dentist si pot spune ca 0, iti face anestezie si n.ai nici o treaba
Deloc, fiindca te anesteziaza printr-o injectie. Poate durea putin dupa, dar poti lua un Nurofen.
Cu anestezie te doare relativ putin in timpul extractiei. as zice un 3, dar care se amplifica destul de mult la o ora-doua dupa extractie cand expira anestezicul. Probabil un 5-6. E o durere surda si difuza.
Daca tii pansamentul cum trebuie si urmezi instructiunile (nu mananci solid vreo zi -doua pana se inchide, nu iei aspirina sau alte anti-coagulante) durerea se duce repejor. Dar trebuie sa intelegi ca ai o gaura in os si gingie, o rana deschisa in gura, care e mediu umed. deci e normal sa te doara.
4-5. depinde de propria tolenrata, eu consider ca am o toleranta mai mare decat cea average
Nu-s prea documentat in privinta asta da ii clar ca daca nu te anesteziaza sau ceva, o sa te doara urat de tot.
Durerile de masele is cele mai rele dintre toate pe care le poti avea.
Inainte o sa te anestezieze, dar tot o sa simti o durere, dar nu foarte mare. Dupa cateva ore o sa te doara mai tare in timp ce mananci, dar nu o sa fie exagerata. Si o sa iti simti gura amortita ceva timp