| Andrei_Marincuta_1995 a întrebat:

Pe scurt: Cum scap de depresie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Incearca sa te concentrezi doar pe lucruri bune si frumoase, sa te menti in permanenta ocupat cu tot felul de activitati fie ca-s iesiri cu prietenii, fie cluburi sportive/lectura/pictura etc sau chiar studii in plus pentru materiile la care nu te descurci.

| neutrino a răspuns:

Prin ocuparea timpului liber, preferabil in comunitate. Fereste-te de singuratate.

| kiri11 a răspuns:

Sportul! Un sport care iti place! Alearga, asta va elimina toate problemele legate de depresie happy

| Andrei_Marincuta_1995 explică (pentru kiri11):

Fotbal, dar crede-ma ca rup terenul, dar nu am cu cine ca toti obosesc repede, eu as juca si 6-7 ore.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Stai pe 9gag.

| GeorgeHilgard a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva.Probabil este de vina stress-ul la servicu sau in familie.Eu am scapat citind, iesind in aer liber si mergand cu bicicleta.Mersul pe bicicleta este foarte eficient.Incearca sa dormi suficient de mult (8 ore de somn pe zi).
Depinde ce te streseaza. Daca ai un serviciu obositor si la care nu iti face placere sa te duci, gaseste alt job.Nu vreau, Doamne fereste, sa te pun sa demisionezi sau ceva de genu.Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce ti se spune. Daca cineva te enerveaza sau te contrazice, nu-l baga in seama.E mai importanta sanatatea ta, nu? Depresia poate duce si la boala parkinson, o boala degenerativa care isi face simtita prezenta cand esti mai batran.Aceasta boala inseamna sa tremuri tare, sa fii nervos si sa ai stari emotionale profunde.Probabil esti foarte emotiv:ai pierdut un membru drag din familie si ai ramas cu traume, poate.....sunt o multime de posibilitati. Daca ai stari nervoase, ia Xanax, ca te linisteste, dar numai la indicatiile doctorui.Mergi la psiholog si vorbeste deschis, te vei elibera de toate grijile vorbind cu psihologul.Acesta iti va spune ce sa faci!

Întrebări similare