auran
| auran a întrebat:

Pe situl lui Laur - (http://www.contraboli.ro/proteze-dupa-mastectomie/) am gasit un subiect care ar putea prin semnarea petitiei de pe acest link http://srccjro.org/petitie.aspx sa ajute multe femei cu astfel de probleme... ce ziceti?
Eu am semnat deja petitia...multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Auran...asa a fost mereu pe TPU.si Blonda Suprema a propus campanii si mike si multi altii dar ceilalti nu le-au acordat importanta...Asta e...sad
Imi pare sincer rau...mai ales ca stiu prin ce drame trece o femeie operata, chinuita, tratata, deceptionata... unele chiar pierd lupta cu boala...crying

4 răspunsuri:
auran
| auran explică:

Va multumesc si, spe ca vor mai fi si altii...

auran
| auran explică:

Oare de ce dati atat de putina importanta unui astfel de subiect? in special femeile...este atat de greu sa semnati o petitie dar atat de usor sa scrieti vulgaritati, prostii si cate si mai cate - sunt deceptionata!

| hashe86 a răspuns:

Am cunoscut si eu un caz de cancer la san urmat de mastectomie.
intr-adevar dupa tragedia luptei cu boala si a operatiei a aparut ulterior drama constientizarii absentei sanului ca un handicap. din fericire persoana in cauza reusise sa primeasca de la o ruda o astfel de proteza.
am dat si eu o semnatura!
sa speram ca a fost cu folos!

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Am semnat si eu.
Si eu am un caz in familie si doream sa va spun ca pretul unei proteze este cuprins intre 340-500 lei(proteza pentru un san-cel mai simplu model)... enorm pentru o pacienta bolnava, operata(din astea rezulta ca o perioada nu lucreaza...deci nu are bani!), si sa fim sinceri...in spitale daca nu dai spaga ca lumea nici nu se uita la tine! Multa sanatate tuturor si felicitari pentru initiativa ta!