Fa-ti vaccinul, inchide ochii si nu te uita la ac, specifica medicului/asistentei ca ai fobie de ace, o sa te tina de vorba, stiu ele
Gandeste-te ca eu donez sange si imi baga ac din ala gros in vena, stau asa 10minute si pe mine chiar ma doare dar nu m-am uitat niciodata ca acolo raman
Dureaza 5 secunde sa te intepe in muschi si aia e tac pac nu te uiti cat pregateste seringa si tot.
Foaia aceea e fisa care arata ca ai facut vaccinul. Tu daca nu ai vaccinul facut ala ce vrei sa iti dea?
Si eu am o fobie mare pentru ace. Ghici ce? Iarna trecuta a trebuit sa fac o operatie la obraz.
Gandeste-te ca tu scapi usor.
Salut
Nu înțeleg de ce va comportați ca niste fete, pur și simplu faci vaccinul, durează maxim 5 secunde și îți face și bine vaccinul de 14 ani. Acel vaccin conține multi viruși de răceala și gripa, te ajuta sa nu mai răcești așa des. Ai fobie de ace? De ce nu învingi fobia asta? Daca se întâmpla ceva grav, o să refuzi să îți facă injecție și o să mori din cauza fobiei? Sa fim serioși.
See you
Nu doare vaccinul deloc, eu iti zic sa inchizi ochii sau sa te uiti in alta parte, trebuie facut vaccinul nu au voie doctorii sa dea fisa aceea daca nu e facut dar din cate stiam nu era obligatoriu vaccinul de 14 ani dar mai bine il faci si gata fara frica esti mare deja si bebelusii cand se nasc fac vaccinuri ei ce sa mai zica? esti mai rau ca un bebelus? nu doare eu l am fcaut acum cateva luni si sunt fata chiar e ok