| GreatLife a întrebat:

Pentru acnee(cosuri) pe fata si pe corpuri, am auzit ca e bine sa ma dau cu alcool sanitar(spirt). Cu ce sa ma dau dupa ce ma dau cu spirt? Vreo crema ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| GreatLife explică:

Pe corp*

| Dudah a răspuns:

Vezi ca spirtul e doar pentru curățat pielea, adică te dai cu el înainte de a te da cu diferite creme!

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Am auzit de un tratament naturat, dar te rog sa ma crezi ca vb serios.pe fata se poate folosi urina

serios, nu glumesc

| katherine09 a răspuns:

Daca ai tenul sensibil s-ar putea sa te arda spirtul. Mai bine te dai cu alcool camforat si dupa aia aplici o crema hidratanta, eu asa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nevoie de crema decat in cazul in care ai tenul uscat sau sensibil.In acest caz, poti folosi o crema hidratanta, fara ulei.In caz contrar, aplica spirtul pe zonele afectate si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(4-5 ore,chiar si mai mult), dupa care speli fata si mai aplici spirt pe zonele afectate, daca e cazul.In schimb, sa nu te speli pe fata de mai mult de 3 ori/zi(lucru care ar sensibiliza considerabil pielea).

Întrebări similare