| Alves_Aslan_Robby_1998 a întrebat:

Pentru anxietate si atacuri depanica mi-a dat psihiatru imovane pentru somn si escitalopram, sunt bune, a mai luat cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă medicul zice așa, eu cred că e gresit să întrebi necunoscuții de pe TPU dacă medicul a făcut bine. Asta dacă ții la tine.

| Donsavas a răspuns:

Escitalopram este un recaptor serotoninergic. Mai exact, un relaxant. Previne atacurile. Este si pentru somn deci nu ai de ce sa folosesti somniferul imovane. Poate doar daca nu poti adormi deloc si e nevoie. Eu unul nu ti as recomanda sa folosesti imovane asa des.

| Alves_Aslan_Robby_1998 explică (pentru Donsavas):

A spus psihiatru, sa iau escitalopram dimineata 1 pastiluta, si inainte de somn sa iau imovane jumatate de pastila, deoarece adorm greu, si ma trezesc din somn, ''dorm in reprize''

| Donsavas a răspuns (pentru Alves_Aslan_Robby_1998):

Escitalopram este excitant dar cu o cantitate mica nu cred că te agita. Ia medicamentele cum ti a spus, poate iti reglează somnul, deși dacă este întrerupt, nu cred ca somniferul il va corecta. Deficiența de melatonina da semne de intrerupere nocturnă. Ar trebui să stingi lumina mai devreme si sa renunți la telefon cu o oră înainte de culcare. Poti incerca si suplimentele cu melatonina, neavând efecte adverse.

| Lin_Mada_1997_pxQQ a răspuns:

Vreau sa mi spui te rog si mie ce simptome ai in anxietate cum te cheama pe Facebook? Respiri greu?

| Alves_Aslan_Robby_1998 explică (pentru Lin_Mada_1997_pxQQ):

Salut da-mi cerere, Robby alves aslan