| luana4660 a întrebat:

Pentru Bogdan Doroftei: acum un an am facut incizie a bartholinitei, in ianuarie am avut skenita dar am scapat cu antibiotice, acum am foliculita si sper sa scap cu antibiotice. Pot sa merg la piscina, la mare? Ce masuri de protectie ar trebui sa aplic ca sa nu ma mai imbolnavesc asa des?(nu mi-am inceput viata sexuala) De obicei daca nu ma spal in vreo seara din anumite cauze(sunt in vizita la o prietena, etc) imediat imi mai apare ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ai o stafilococie, in plus de asta nu este vina ta ca ai facut bartholinita. Sunt femei predispuse la aceasta afectiune, se " infunda" pur si simplu glanda, secretia ei nu mai poate fi excretata la exterior si se infecteaza. Trebuie sa stii ca poate recidiva, si ca tot ce poti face este sa ai o igiena riguroasa locala tot timpul. De ce sa nu poti merge la mare? Cand vii de la plaja, faci dus, asa cum face orice persoana.

2 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Gata.,, gata cu reclama! Scrie domnului respectiv. lasa TPU in pacea lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mergi la piscina in timp ce esti bolnava, in niciun caz.
Ai mare grija la igiena, si daca esti in vizita la o prietena de ce nu te poti spala? N-are baie, sapun trebuie sa ai tu in geanta, hartie igienica sa te usuci?!