| roxana_5902 a întrebat:

Pentru Bogdan Doroftei. Buna ma numesc Roxana si am 22 de ani.de putin timp mi-am pus sterilet si nu ma simt prea bine. am scurgeri mari de sange si ma doare burta am aproximativ o luna de cand mi l-am pus.am fost la un medic si mi-a zis ca sunt bine dar totusi mi-a dat un medicament sa-mi oreasca hemoragia, dar mai degraba imi curge. ce sfaturi imi puteti da? sa il scot? multumesc si ast safutl dumneavoastra cat mai repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sunt femei care nu suporta steriletul, este totusi un corp strain intrauterin. Daca zici ca de o luna ai probleme, sa stii ca la fel va fi in continuare. Singurul lucru pe care vei reusi sa-l faci pastrandu-l, va fi sa te anemiezi din cauza hemoragiei. Eu iti recomand sa mergi din nou la ginecologul care ti l-a montat si sa ti-l extraga.Alege impreuna cu el alta metoda contraceptiva.

| loredanna a răspuns:

Intra pe ro medic si vb cu un doctor sau mai du-te ink odata la ginecolog.si daca nu trece mai bine il scoti

| razvanadriann a răspuns:

Hm dupa parerea mea as zice sa il scoti in primul rand steriletul e cea mai slaba protectie sexuala happy si prezervativele sunt mai bune big grin
daca tot curge asa mult sange inseamna ca nu ti la pus bine tongue
incearca sa folosesti:
-Anticonceptionale(cele mai bune.nau avut niciodat esecuri)
-Prezervative